اطلاعات قبلی در مورد ارتباط طولانی مدت بین مصرف گرفتن نفخ حبوبات و خطر ابتلا به فشار خون بسیار اندک است. هدف ما ارزیابی این بود که آیا کل مصرف حبوبات و زیرگروه به طور آینده نگر با بروز فشار خون بالا در بین 8758 شرکتکننده (≥30 سال) از نظرسنجی سلامت و تغذیه چین 2004-2011 مرتبط است یا خیر.
رژیم غذایی با استفاده از مصاحبه ترکیبی از یادآوری 24 ساعته غذای 3 روزه و وزن کردن موجودی غذای خانگی در هر دور بررسی ارزیابی شد. بروز پرفشاری خون با گزارش خود یا اندازه گیری فشار خون شناسایی شد. مبل کرم قهوه ای امروزه اقتصاد بزرگی را به خود اختصاص داده است.
ما از رگرسیون چند متغیره کاکس برای تخمین نسبت خطر (HR) با 95 درصد فاصله اطمینان (CI) متناظر برای فشار خون بالا در دستههای فزاینده مصرف حبوبات به طور میانگین استفاده کردیم. برای 35990 نفر-سال (متوسط 6 · 0 سال در هر سال)، ما 944 مورد فشار خون را ثبت کردیم.
پس از تعدیل متغیرهای کمکی، مصرف کل حبوبات بیشتر به طور قابل توجهی با خطرات فشار خون پایینتر همراه بود، با HR مقایسه دستههای شدید 0.56 (95% فاصله اطمینان (CI 0.43، 0.71؛ Ptrend <0.001). طبع لوبیا چیتی باعث هضم راحت تر غذا توسط دستگاه گوارش می شود.
سپس دریافتیم که مصرف حبوبات خشک (HR 0·53 (95 % CI 0·43, 0·65؛ Ptrend < 0·001) و حبوبات تازه (HR 0·67 (95 % CI 0·55, 0· 81)؛ Ptrend <0·001) هر دو با کاهش خطرات فشار خون بالا مرتبط بودند.
با این حال، طبقه بندی حبوبات خشک بیشتر نشان داد که ارتباط منفی با فشار خون بالا به طور قابل توجهی برای سویا وجود دارد (HR 0 · 51 (95٪ CI 0 · 41، 0 · 62؛ Ptrend <0 · 001) اما نه مصرف غیر سویا. ظروف آرکوپال در ایران کارخانه جات زیادی دارد.
در تجزیه و تحلیل های طبقه بندی شده، ارتباط علاقه در اقشار بر اساس جنس، BMI، فعالیت بدنی، وضعیت سیگار کشیدن و نوشیدن مشابه باقی ماند. در عوض، ناهمگونی قابل توجهی در سراسر اقشار سنی (Pinteraction = 0 · 02) نشان داد.
کل مصرف حبوبات در بین افراد بالای 65 سال با کاهش قابل توجه خطر فشار خون بالا مرتبط بود (HR 0·47 (95% فاصله اطمینان (CI 0·30, 0·73)؛ Ptrend <0·001). یافته های ما نشان می دهد که ارتباط معکوس انواع حبوبات (به جز غیر سویا) با خطرات فشار خون بالا وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.