بازار فروش خامه شکلاتی امروزه پر سود است.زیرا طعم خوبی دارد و متقاضیان استقبال خوبی از آن نموده اند. پالسگارد در حال حاضر راه حلی برای خامه فرم دهنده بدون پروتئین به نام Palsgaard® CreamWhip 459 ارائه می دهد. این محلول ترکیبی امولسیفایر و تثبیت کننده، تولید خامه بدون پروتئین UHT وگان با کیفیت بالا را آسان می کند.
امولسیفایر از استرهای پلی گلیسرول اسید چرب (PGE) به عنوان امولسیفایر اصلی استفاده می کند. PGE یک امولسیفایر آبدوست است که قابلیت هم زدن و پایداری کف امولسیون ها را بهبود می بخشد.
همانطور که در بالا نشان داده شد، امولسیفایرها و تثبیت کننده ها نقش بزرگی در ایجاد خامه های غیر لبنی با کیفیت مورد نیاز نانواها، تهیه کنندگان غذا و مصرف کننده نهایی دارند.
اگر دوست دارید در مورد اینکه چگونه Palsgaard می تواند به شما در یافتن ترکیب امولسیفایر تثبیت کننده که مخصوصاً برای نیازهای شما مناسب است کمک کند، لطفاً با دفتر محلی Palsgaard خود تماس بگیرید.
اگر علاقه مند به کاهش قابل توجه هزینه ها بدون تأثیر بر کیفیت کرم های غیر لبنی خود و کاوش در فرصت های جدید بازار با کرم های خوشمزه با چربی 12 درصد هستید، می توانید در اینجا درباره راه حل های جدید ما اطلاعات بیشتری کسب کنید.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.