سیب خشک صادراتی در تهیه دارو ضد سرطانی نقش دارد

سیب خشک یک درمان بسیار سالم است. و اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آنها جایگزین مناسبی برای تنقلات ناسالم و شیرین هستند.

ما فکر می کنیم خشک کردن سیب یک فعالیت سرگرم کننده در پاییز است!

سیب خشک صادراتی برای سلامتی شما بسیار مفید است.

طرز تهیه سیب خشک
1. سیب ها را بشویید.

نیازی به پوست گرفتن آنها نیست.

باقی ماندن روی پوست به سیب های خشک کمی طعم می بخشد و محتوای فیبر آن را افزایش می دهد و باعث کاهش وزن می شود .

2. هسته را بردارید و برش دهید.

هسته را بردارید و به ورقه های نازک برش دهید.

 

سیب هایمان را با استفاده از پوست کن/برش دهنده سیب (بدون درگیر شدن تیغه پوست کن) هسته زدیم و برش دادیم.

این بسیار سریع و بسیار آسان برای استفاده است.

شما می توانید یک دسته از حلقه های سیب را در چند دقیقه درست کنید!

اگر دستگاه برش سیب ندارید، می توانید آنها را با چاقو برش دهید.

3. برای جلوگیری از قهوه ای شدن در محلول فرو کنید.

سیب ها را در محلول فرو کنید تا قهوه ای نشوند.

ما را در مخلوطی از آب لیمو، آب آناناس و آب فرو می بریم.

(در هر 1 فنجان آب آناناس 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و سپس با حدود 1 قاشق غذاخوری آب رقیق کنید.)

من دوست دارم که چگونه آب آناناس کمی شیرینی اضافه می کند تا طعم ترش آب لیمو را خنثی کند.

همچنین می توانید از آب پرتقال یا محلولی تهیه شده از 2 قاشق غذاخوری اسید اسکوربیک (یا میوه تازه ) و 1 فنجان آب استفاده کنید.

4. آنها را تک لایه توزیع کنید.

آنها را یک لایه روی هر چیزی که قرار است برای خشک کردن آنها استفاده کنید قرار دهید.

ما از صفحه نمایش یک دستگاه آبگیری بازنشسته مواد غذایی استفاده می کنیم.

می توانید از یک صفحه پنجره تمیز و جدید یا یک قفسه فر که با پارچه پنیر پوشیده شده است استفاده کنید.

یا اگر سیب‌های خود را در دستگاه آب‌گیری غذا خشک می‌کنید ، آن‌ها را روی قفسه‌های دستگاه آب‌گیری قرار دهید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.