سیب سمیرم باعث افزایش هوش تصویری می شود

سیب های تازه را می توان به راحتی در فروشگاه ها در سراسر فصل در دسترس قرار داد. تازه، روشن، بافت سفت با طعم دلپذیر را انتخاب کنید.

از مواردی که دارای فرورفتگی روی سطح خود هستند اجتناب کنید زیرا ممکن است نشان دهنده خمیر خالدار زیرین باشد.
سیب های تازه را چند روز در دمای اتاق و حداکثر دو تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید.

خرید و فروش سیب سمیرم بالا رفته است.

قبل از استفاده آنها را در آب سرد و تمیز بشویید.

سیب ها را به طور کامل در آب جاری بشویید تا هرگونه گرد و غبار سطحی، اسپری های حشره کش/قارچ کش را از بین ببرید.

انتهای ساقه آن را با چاقوی خرد کن جدا کنید و میوه را به دو نیم کنید.

دانه های ریز و تلخ که در مرکز قرار گرفته اند را بردارید.

میوه را به مکعب ها یا برش های دلخواه برش دهید.

در اینجا نکاتی در مورد خدمات ارائه شده است:

میوه سیب را همانطور که هست همراه با پوست آن بخورید تا بیشترین فواید را برای سلامتی داشته باشید.

سیب ورقه شده در تماس با هوا به دلیل تبدیل به شکل آهن از اکسید آهن به اکسید آهن به رنگ قهوه ای (تغییر رنگ قهوه ای آنزیمی) در می آید .

اگر باید آنها را به صورت برش خورده سرو کنید، برش ها را در آب اضافه شده با چند قطره لیموی تازه بشویید .

آب سیب ابری و شفاف یک نوشیدنی جایگزین سالم برای شام است.

از میوه سیب در تهیه مربای میوه، پای و سالاد میوه نیز استفاده می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.