سلام. مارچوبه سبزی است که بافتی ترد با رنگ آبی و شکلی بلند دارد. در ظاهر، به نظر می رسد ارزش غذایی چندانی نداشته باشد.
اما در واقع، حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید برای بدن ما است، مانند اسید اسپارتیک، ویتامین ها و فیبر غذایی. بنابراین، بیایید با فواید و عوارض جانبی مارچوبه، نحوه خوردن و نحوه نگهداری آن آشنا شویم.
مارچوبه در مشهد گیاهی چند ساله از خانواده Liliaceae است و منشا آن اروپا و آسیای غربی تخمین زده می شود.
فصل مارچوبه از فروردین تا خرداد است و اگرچه بسته به منطقه تولید تفاوت های جزئی دارد اما مارچوبه های برداشت شده در بهار و اوایل تابستان از نظر طعم و مزه و تغذیه بهترین هستند.
این گیاه خوراکی است، اما برای مصارف دارویی مانند آرام بخش نیز استفاده می شود و برای اهداف زینتی نیز کشت می شود، این محصول باغ سبزی است که می توان آن را در هر نقطه از کشور کشت کرد زیرا با آب و هوای کره مناسب است.
به سرعت رشد می کند، رشد آن دشوار نیست و نور خورشید را دوست دارد، بنابراین بهتر است آن را نزدیک یک پنجره آفتابی قرار دهید.
مارچوبه سبز – می توان آن را در تمام طول سال برداشت کرد و یک رقم رایج است که بسیار مغذی است.
مارچوبه سفید – اغلب به عنوان یک ماده تشکیل دهنده سالاد استفاده می شود، این رقم با پوشاندن مارچوبه نه سفید اصلی بلکه سبز با خاک برای جلوگیری از نور خورشید و رشد در یک مکان تاریک برداشت می شود. زمان بیشتری برای رشد نیاز دارد و بافت آن نرم است، اما ارزش غذایی آن کم است. اغلب به صورت خام فروخته نمی شود زیرا فاسد شدنی است.
مارچوبه مینی – نازک تر و کوتاه تر از مارچوبه سبز، حدود 10 سانتی متر قد، از نظر طعم و عطر کمی ضعیف تر، اما از نظر ارزش غذایی مشابه. بافت نرم تری دارد و پختن و خوردن آن به همان شکلی که هست راحت تر است.
مارچوبه ارغوانی – این یک رقم دشوار برای رشد است زیرا سطحی ارغوانی دارد و اگر زمان برداشت از دست برود سبز می شود. بنابراین تولید کمتر و هزینه بیشتری دارد. در مقایسه با مارچوبه سبز کمی نرمتر و شیرینی قوی تری دارد و رنگ زیبای آن باعث اشتها آورتر شدن غذا می شود. پوست بنفش وقتی گرم می شود سبز می شود و مغذی تر از مارچوبه سبز است، اما کمتر در دسترس است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.