به گفته مرکز داده های غذایی USDA، گردو منبع غنی ویتامین C ، ویتامین های B ( ویتامین B6 ، تیامین، ریبوفلاوین ، نیاسین ، اسید پانتوتنیک و فولات)، ویتامین E و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم است , پتاسیم , سدیم و روی .
گردو 65 درصد وزنی چربی و 15 درصد پروتئین دارد. آنها نسبت به اکثر آجیل ها از نظر چربی های اشباع نشده چندگانه غنی تر هستند (اغلب چربی های “خوب” در نظر گرفته می شوند) و دارای مقدار نسبتاً بالایی اسید چرب امگا 3 به نام اسید آلفا لینولنیک (ALA) هستند.
گردو همچنین سرشار از اسید چرب امگا 6 به نام اسید لینولئیک است.
گردو حاوی سایر مواد مغذی ضروری مانند بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین و همچنین فیتواسترول است.
آنها منبع خوبی از فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها (اسید الاژیک، کاتچین، ملاتونین و اسید فیتیک) هستند.
همه این مواد مغذی مفید باعث می شود که گردو توسط بسیاری به عنوان “غذای نیروبخش” تصور شود.
گردو رشت از بهترین گردو ها می باشد.
به گفته موسسه ملی سلامت (NIH)، گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که نشان داده شده است به بهبود سلامت قلب کمک می کند .
گردوی خام تازه سرشار از اسید آمینه ال آرژنین و اسیدهای چرب تک غیراشباع (72 درصد) مانند اسید اولئیک است.
همچنین حاوی اسیدهای چرب ضروری (EFAs)، مانند اسید لینولئیک، اسید آلفا لینولنیک (ALA) و اسیدهای آراشیدونیک است.
گنجاندن این آجیل در هر رژیم غذایی می تواند با تامین چربی سالم از بیماری های عروق کرونر قلب جلوگیری کند.
مطالعه منتشر شده در مجله متابولیسم نشان می دهد که مصرف گردو به طور قابل توجهی کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را در شرکت کنندگان افزایش می دهد.
محققان مرکز پزشکی دانشگاه مونیخ آلمان دریافتند که مصرف گردو همچنین سطح ApoB را کاهش می دهد، نشانگری که برای ارزیابی خطر بیماری های قلبی عروقی استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.