گیاه فلفل ( Piper nigrum ) از خانواده فلفل است. میوه های این گیاه می تواند سیاه، قرمز، سفید یا سبز باشد. رنگ بستگی به زمان برداشت دارد.
آنچه در این مقاله میخوانید:
فلفل قرمز گلستان گرانترین و کمیابترین فلفل از این چهار نوع فلفل است، همچنین به این دلیل که در یک فرآیند دستی پر زحمت برداشت میشود.
گیاه فلفل یک گیاه کوهنوردی چند ساله است که ارتفاع آن تا ده متر می رسد. فهرست کشورهای مبدا طولانی است.
هند به عنوان منطقه اصلی رشد در نظر گرفته می شود، اما فلفل در سریلانکا، اندونزی، مالزی، ویتنام و در آمریکای جنوبی، به ویژه در برزیل نیز کشت می شود.

فلفل قرمز چگونه برداشت می شود؟
دلیل اینکه فلفل قرمز کمیاب است به دلیل کشت یا تولید آن است.دانه های فلفل قرمز کاملاً رسیده باید در زمان مناسب با دست برداشت شوند.
آنها بسیار ظریف هستند و به همین دلیل است که بسیاری از کشاورزان ریسک نمی کنند و ترجیح می دهند دانه فلفل سبز را برداشت کنند.
در مرحله بعد دانه های رسیده و قرمز را به آرامی خشک می کنند. با این حال، در بیشتر موارد، دانه های فلفل قرمز به جای خشک شدن، در آب نمک اسیدی یا شور قرار می گیرند.
مشکل خشک کردن این است که دانه های فلفل کاملا رسیده و حساس می توانند به راحتی کپک بزنند.فلفل قرمز طعم بی نظیری دارد.
به دلیل طولانی شدن فرآیند بلوغ، طعم آن شیرین تر از فلفل سیاه یا سفید است. در عین حال، فلفل قرمز با تند بودن معطر و فلفلی آن مشخص می شود. خوب است بدانید.
فلفل قرمز را نباید با توت فلفل صورتی که به عنوان توت صورتی نیز شناخته می شود، اشتباه گرفت. فلفل قرمز به ندرت به صورت تجاری در دسترس است، معمولاً فقط در اغذیه فروشی ها.
مانند سایر انواع فلفل، فلفل قرمز خشک نیز باید در مکانی تاریک، خشک و خنک نگهداری شود. فلفل دلمه ای را پس از باز کردن در جای خنک نگهداری کنید و در اسرع وقت مصرف کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.