سابقه طولانی پذیرش و استفاده در فرهنگها و غذاهای مختلف،پسته افغانستان بادغیس و ویژگیهای زیست فعال به کیفیت رژیم غذایی کمک میکند.
میتواند به جمعیت کمک کند تا خطر ابتلا به شرایط سلامت معاصر مرتبط با رژیمهای پر انرژی و با کیفیت مواد مغذی پایین را کاهش دهند.
توصیههای راهنمایی سلامت و تغذیه، تغییر در انتخابهای غذایی گیاهی را تشویق میکند، از جمله تغییر در دسته پروتئین.
تحقیقات از تمرکز بر کل چربی به کشف مزایای انواع مختلف اسیدهای چرب دور شده است.
و مصرف کنندگان به مزایای عملکردی مرتبط با ترکیبات زیست فعال علاقه مند هستند.
این شواهد انباشته از گنجاندن پسته در الگوهای غذایی مغذی که از یک سبک زندگی سالم حمایت می کند حمایت می کند.
کلاس اصلی ترکیبات فنلی پسته شامل فلاونوئیدها می باشد. فلاونوئیدها ساختار اسکلتی اساسی دارند.
بسته به درجه اکسیداسیون و جایگزینی آنها در موقعیت 3، می توان آنها را به فلاون ها، فلاونوئیدها، فلاوانول ها مانند کاتچین، اپی کاتچین و فلاوانون ها به عنوان
مثال، کورستین، کامفرول، لوتئولین، آپیژنین، ایزوفلاون ها به عنوان مثال، جنیستئین، دایدزین و آنتوسیانیدین ها. دومی، آنتوسیانیدین ها، رنگدانه های محلول در آب
هستند که به طور طبیعی به صورت گلیکوزیدها وجود دارند.
به دلاونوئیدهای پستهلیل نوع، کمیت و در دسترس بودن این ترکیبات زیست فعال باید به ترکیبات فلاونوئیدی فراوان پسته توجه ویژه ای داشت.
فلاونوئیدهای اصلی شناسایی شده در پسته فلاونول ها، فلاونول ها، فلاوانون ها، ایزوفلاون ها و آنتوسیانین ها هستند.
که بسته به نوع آن به 16 تا 70 میلی گرم در 100 گرم می رسد. در میان آجیل، پسته غنیترین منبع ایزوفلاونها است.
با مقادیر گزارش شده حدود 3.63 میلیگرم در 100 گرم عمدتاً بهعنوان جنیستئین-7-O-گلوکوزید، جنیستئین و دایدزین.
کاهش وابسته به دوز در تولید ناشی از لیپوپلی ساکارید در حضور غلظتهای مختلف عصاره آبدوست مشاهده شد.
که شواهدی را تایید میکند که پروآنتوسیانیدینها میتوانند اجزای زیست فعال مسئول اثرات روی ROS باشند.
بالیستریری و همکاران اثر فرآیند رسیدن و خشک کردن بر پلی فنل ها و تی را ارزیابی کرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.