هنگامی که از محصولات با کیفیت خوب استفاده می شود و روش های درست کنسروسازی رعایت می شود، کنسرو تن ماهی شده باید ایمن و با کیفیت باشند. با این حال، گاهی اوقات خرابی های کنسرو وجود دارد.
یکی از دلایل رایج فساد مواد غذایی، زمانهای فرآوری یا دمای ناکافی مورد نیاز برای از بین بردن یا کنترل میکروارگانیسمها است. این میکروارگانیسم ها کپک ها، مخمرها و باکتری ها هستند.
کپک ها و مخمرها به راحتی در اثر حرارت مورد استفاده در فرآوری از بین می روند. با این حال، اگر محصول تحت پردازش قرار نگیرد یا درب آن در حین نگهداری شکسته شود، ممکن است توده های کپک در داخل شیشه رشد کنند. کنسرو ذرت خشک یکی از پر طرفدار ترین محصولات بازار می باشد.
مخمرها ممکن است با قندهای موجود در غذا واکنش داده و باعث تخمیر شوند. شما می توانید فعالیت مخمر را با لجن، کف، کدر یا حباب های گاز تشخیص دهید.
در حالی که برخی از باکتری ها می توانند مفید باشند، مانند تهیه کلم ترش، برخی دیگر می توانند بسیار خطرناک باشند، مانند مسمومیت بوتولیسم که قبلاً بحث شد. باکتری ها می توانند به سرعت تکثیر شوند و میلیون ها نفر در یک گرم غذا تنها در چند ساعت رشد کنند. این باکتری ها ممکن است در کنسرو نخود فرنگی و ذرت هم باشند.
باکتری ها آنقدر کوچک هستند که با چشم انسان نمی توان آنها را دید. غذا می تواند بدون هیچ مدرک بصری فاسد شود. بنابراین، از روش های مناسب کنسرو استفاده کنید. هرگز غذایی را که فکر می کنید فاسد شده است نچشید. اگر شک دارید، آن را بیرون بیاندازید. کنسرو عدسی با قارچ سرشار از مواد مغذای برای سلامت انسان می باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.